Workshops en trainingen


Tot onze grote spijt moeten we eenieder die graag bij ons zou willen komen trainen of een workshop volgen, teleur stellen.
Tot eind tweede kwartaal 2024 zitten we, in al onze regio's, volslagen vol geboekt!

Proberen er nog wat extra bij te doen zou ten koste gaan van de kwaliteit die wij nastreven. Op dat vlak willen wij dan ook geen concessies doen!

Naar verwachting ontstaat er in de tweede helft van 2024 weer wat ruimte om gegadigden kennis te laten maken met het mantrailen en deel te laten nemen aan onze trainingen in de diverse regio's.


In de regio's, aangegeven met de groene cirkels, is Mantrailing Westerveld anno 2022 / 2023 actief met trainingen en workshops.


Naast het trainen van onze teams, al dan niet met andere teams, vinden wij het belangrijk om ook andere hondenbezitters kennis te laten maken met het mantrailen. Daarom organiseren wij workshops en trainingen voor beginnende en wat meer gevorderde combinaties. Starten kan met zowel pups (vanaf 3-4 maanden) als met volwassen honden.

Een workshop duurt een dagdeel, met daarin (indien nodig) wat theorie en korte filmpjes, maar het accent ligt toch op het doen, doen, doen! En veel leren door te kijken bij het werk van de andere deelnemers. Doorgaans worden per deelnemer 2 tot 4 trails uitgewerkt. En de praktijk heeft geleerd dat dit voor de meesten meer dan voldoende is om mee te beginnen. Want naast leuk om te doen is het zowel voor de hond als de geleider inspannend en vermoeiend!

 

Tarieven

Afhankelijk van de locatie kost een kennismakingsworkshop per geleider/hond combinatie € 30,- tot maximaal € 50,- per dagdeel.

Workshops / trainingen voor gevorderde combinaties kosten € 30,- tot maximaal € 60,- per dagdeel.

De uiteindelijke prijs wordt vooraf bepaald, afhankelijk van de trainingslocatie.

Alle prijzen zijn inclusief BTW.

Het ochtenddeel loopt van 09.00 tot 12.00, het middagdeel van 13.30 tot 16.30.

Het minimum aantal deelnemers bedraagt 4-5 per dagdeel.

 

maatwerk

Diverse vormen van maatwerk zijn mogelijk, zoals trainingsweekenden, speciale locaties en nachttrainingen.

Lijkt U een workshop leuk, maar heeft geen hond(-en)? Op afspraak kunnen wij zo'n workshop realiseren met gebruikmaking van onze eigen, getrainde honden.

Een (kleinschalig) bedrijfsuitje behoort ook tot de mogelijkheden (maximaal 10 personen).

Heeft U daarnaast nog teambuildingsdoelstellingen, dan kunnen wij deze verwerken in onze workshops.

Randvoorwaarden en prijzen hiervoor in overleg.

 

Demonstraties en lezingen

We zijn ook beschikbaar voor (korte) demonstraties en lezingen op de door U gewenste locatie.

Uiteraard alles op afspraak.