Als je met je hond(-en) op vakantie wilt naar Oostenrijk, in de omgeving van Zell-am-See / Uttendorf, dan is
Alpenhaus Denver een regelrechte aanrader!!

Zoals de eigenaren Harold en Joke Jansen het noemen:
"De vakantiewoningen voor Hond(&)vriendelijkheid"

Onlangs hebben we er een week verbleven en dit aan den lijve mogen ervaren! Mooie appartementen, veel ruimte en aandacht voor de honden en hun baasjes. En een werkelijk prachtige omgeving waar veel te zien en te doen is.
Wij verheugen ons er nu al op dat we in september 2022 daar een vijfdaagse workshop Mantrailen mogen organiseren en uitvoeren. Het feit dat deze al heel snel volgeboekt was, zegt uiteraard wel wat ......
Krijg je al vakantiekriebels en wil je meer weten over Alpenhaus Denver en de omgeving, bezoek dan hun mooie en informatieve  website:

www.alpenhausdenver.com

 


Wil je wat meer weten over Paws of Pride, de stichting waarvoor Hilde van der Burg, onze stagiaire uit 2022, zich actief mee bezig houdt, dan is onderstaand een goed begin!!

Paws of Pride

Als Stichting HKC Paws of Pride zijn we van mening dat samenleven met een dier fantastisch is en dat iedereen een mooie band met een huisdier verdient. Daarom zetten wij ons in om het welzijn van mens en huisdier te vergroten. Dat doen we door science-based methodes te volgen, deze kennis toegankelijk te maken en een persoonlijke benadering toe te passen.

Onze methoden volgen de hoogste welzijnseisen. Dat betekent dat we geen middelen gebruiken die zorgen voor discomfort bij het dier, zoals sliplijnen of -kettingen en stroommiddelen.
De methoden die wij in huis hebben, passen we aan aan jullie emoties, ervaringen, talenten, valkuilen en eigenaardigheden. Met een persoonlijke benadering en jullie wil om samen aan een hechte band te werken, creëert ruimte voor groei: groei als twee individuen en groei als team.


www.pawsofpride.nl