12-06-2021: GEBOUWENTRAINING IN HEERHUGOWAARD

(Leegstaand pand Pieter Raat Stichting)

Soms heb je zo'n dag die nog lang in je geheugen blijft zitten. Dit was er zo een!
We maken het niet vaak mee dat we helemaal onze gang mogen gaan in een gebouw. Nu wel, want dit gebouw zal op korte termijn gesloopt gaan worden.
Door tomeloze inzet van initiatiefneemster Marry en haar directrice Gabriele was het meeste rondslingerende puin en glas reeds aan de kant geschoven en na wat gehannes om het gebouw binnen te komen, konden we aan de slag. Starters en gevorderde combinaties kregen, elk op hun niveau, trails aangeboden aan de buiten- en binnenzijde, of naar binnen werkend of juist naar buiten toe. Voor eenieder genoeg uitdaging en voor de meeste starters ook de gelegenheid om te zien hoe ver je, na de nodige trainingen, kunt komen.
Dat het een geslaagde dag was, blijkt wel uit het feit dat de meeste starters kenbaar hebben gemaakt om vaker mee te willen trainen en trailen!
En zie hier: na enthousiaste groepen in de regio Westerveld, regio Veghel, regio Meerbusch (D) en Noord Nederland hebben we nu dus ook een vaste groep voor Noord Holland!!
Onze dank gaat uit naar de Pieter Raat Stichting voor het beschikbaar stellen van het gebouw en terrein, naar initiatiefneemster Marry en Gabriele voor de perfecte voorbereidingen en naar de deelnemers voor het slagen van deze dag!

En het etentje na afloop, samen met een aantal die-hard-deelnemers, is iets wat we vaker moeten doen!

 


10-10-2020: TRAILEN IN NIEUWKUIJK (voormalig Land van Ooit, als alternatief voor Landschaftspark Duisburg Nord)
Ook best mooi! Met dank aan Dave en Betsie en aan Marc voor de mooie foto's!