Tot onze grote spijt moeten we eenieder die graag bij ons zou willen komen trainen of een workshop volgen, teleur stellen.
Tot eind tweede kwartaal 2024 zitten we, in al onze regio's, volslagen vol geboekt!

Proberen er nog wat extra bij te doen zou ten koste gaan van de kwaliteit die wij nastreven. Op dat vlak willen wij dan ook geen concessies doen!

Naar verwachting ontstaat er in de tweede helft van 2024 weer wat ruimte om gegadigden kennis te laten maken met het mantrailen en deel te laten nemen aan onze trainingen in de diverse regio's.


"Vaste" trainingsmomenten

Per kwartaal maken we een gedetailleerde planning bekend via onze besloten Whatsapp-groepen / Facebookgroepen.
In grote lijnen komt het er op neer dat we in het eerste weekend van de maand trainen in het Brabantse (regio Veghel), het derde weekend een dag in de regio Westerveld en een dagdeel ergens in de noordelijkste provincies.
Ieder kwartaal trainen we in Duitsland (omgeving Düsseldorf en/of Mönchengladbach), regio Nijverdal, regio Heerhugowaard en, sinds kort, ook regio Enschede.

Op incidentele basis, en op afspraak, zijn trainingen mogelijk op alternatieve locaties.Specials

Soms zijn we in de gelegenheid op speciale locaties te trainen, of meerdaagse workshops te geven buiten onze "vaste" locaties.
In het verleden waren dat vaak weekendworkshops in de Belgische Ardennen, bij B&B Chez Maranoa. Of, zoals in najaar 2021, in het Franse Park Regionale du Morvan op Camping Mesles du Morvan.
In september 2022 was er al een (volgeboekte) workshop bij Alpenhaus Denver in het Oostenrijkse Stubach, bij Harold en Joke.
Bij voldoende animo zijn we eigenlijk wel overal voor te porren 😃