Nieuws


We mogen weer!!

Yes! Het is (eindelijk) zo ver: door de versoepeling van alle corona-maatregelen mogen we weer in niet al te grote groepen aan de slag. Bij voorkeur (nog) niet in woonkernen en/of winkelcentra, maar we mogen weer! En ook de 1,5 meter-regeling blijft van toepassing, maar met de hond aan een 10 meter lijn zal dat niet zo'n probleem vormen.
Uiteraard wil iedereen meteen weer aan de slag, wat we dus nog ff niet kunnen handelen. We zijn druk doende een aangepaste planning te maken, zodat iedereen ook weer in de gelegenheid gesteld kan worden om met ons te trailen.
Voor deelnemers uit de regio kan dit eventueel ook op een doordeweekse avond!

We blijven in contact!!

Maar het belangrijkste: WE MOGEN WEER!!


FULL STOP T.G.V DE CORONA-CRISIS!

Ten gevolge van het Corona-virus en de daaraan gerelateerde richtlijnen, maatregelen en beperkingen hebben wij moeten besluiten alle trainingen en workshops tot nader bericht op te schorten.
Zodra de omstandigheden het weer toelaten zullen we met een aangepaste planning komen en proberen de draad weer zo snel mogelijk op te pakken.

We rekenen op U begrip.


Dit weekend genoten van de Ondernemersfair Westerveld 2019 te Diever, waar wij ook aanwezig waren.
Veel bekenden gezien, maar vooral veel nieuwe geïnteresseerden gesproken. Gezellige drukte, dus!
Het aantal opgaven voor de kennismakingssessies begin 2020 is groter dan we hadden kunnen dromen!!
Daarnaast veel collega-ondernemers gesproken, een aantal demonstratie-trails kunnen laten zien, verzorgd door Dave, Erika, Paulette, Lian, Aron en Marjolein. We zijn dankbaar voor jullie tomeloze inzet, gezelligheid en support!

Nu aan de slag met de follow-up en een beetje bijkomen van dit evenement.


Hij is klaar!!!!

Met dank aan:

- Textline ReclameCentrum te Zwolle

- OP Media, Owen Poulssen

- Charlie Wessels Fotografie


In het glossy huis-aan-huis magazine "InWesterveld Magazine" van het voorjaar 2018 staat een mooi stuk in over ons bedrijf en tevens enkele leuke nieuwtjes met betrekking tot nieuwe activiteiten.

Met dank aan InWesterveld Magazine