Nieuws


FULL STOP T.G.V DE CORONA-CRISIS!

Ten gevolge van het Corona-virus en de daaraan gerelateerde richtlijnen, maatregelen en beperkingen hebben wij moeten besluiten alle trainingen en workshops tot nader bericht op te schorten.
Zodra de omstandigheden het weer toelaten zullen we met een aangepaste planning komen en proberen de draad weer zo snel mogelijk op te pakken.

We rekenen op U begrip.


Dit weekend genoten van de Ondernemersfair Westerveld 2019 te Diever, waar wij ook aanwezig waren.
Veel bekenden gezien, maar vooral veel nieuwe geïnteresseerden gesproken. Gezellige drukte, dus!
Het aantal opgaven voor de kennismakingssessies begin 2020 is groter dan we hadden kunnen dromen!!
Daarnaast veel collega-ondernemers gesproken, een aantal demonstratie-trails kunnen laten zien, verzorgd door Dave, Erika, Paulette, Lian, Aron en Marjolein. We zijn dankbaar voor jullie tomeloze inzet, gezelligheid en support!

Nu aan de slag met de follow-up en een beetje bijkomen van dit evenement.


Dit jaar staan we op de Ondernemersfair Westerveld 2019, met doorlopende demonstraties door deelnemers aan onze trainingen en met actieve deelname van de bezoekers, met onze eigen hondjes!
DAT WORDT ZIEN, DOEN EN BELEVEN !! Maar vooral veel lol!


1 maart 2019:

Mantrailing Westerveld bestaat, als bedrijf, inmiddels 2 jaar!!

Dank aan alle deelnemers aan onze trainingen en workshops in binnen- en buitenland, die dit mogelijk hebben gemaakt! Door jullie inzet en enthousiasme is Mantrailing Westerveld geworden wat het nu is.

 

Speciale dank aan Erika, Catrinus, Aron, Anneke, Marcel, Anja en Dave voor jullie geweldige support in de voorbije jaren!


Hij is klaar!!!!

Met dank aan:

- Textline ReclameCentrum te Zwolle

- OP Media, Owen Poulssen

- Charlie Wessels Fotografie


In het glossy huis-aan-huis magazine "InWesterveld Magazine" van het voorjaar 2018 staat een mooi stuk in over ons bedrijf en tevens enkele leuke nieuwtjes met betrekking tot nieuwe activiteiten.

Met dank aan InWesterveld Magazine