Nieuws


 

REDEN VOOR EEN FEESTJE!!

Aangezien de hond centraal staat in onze activiteiten, vinden wij het logisch om deze 25 hondenjaren niet zomaar voorbij te laten gaan!

Onze dank gaat uit naar eenieder die bij ons traint of getraind heeft, of anderszins heeft bijgedragen aan ons bedrijf, zoals het nu is!


Onze bus in aangepast om het binnenklimaat voor onze honden te verbeteren, met name tijdens de warmere perioden.

Deze klus is op zeer professionele wijze uitgevoerd door hondenauto.nl .
Het dak is geïsoleerd en er zijn twee elektrische dakventilatoren geïnstalleerd.

Daarnaast is er led-verlichting in de laadruimte gemonteerd en zijn er aan de buitenkant op relevante plaatsen stickers aangebracht dat er (mogelijk) speurhonden worden vervoerd. Bij calamiteiten weten de hulpverleners meteen dat ze hier rekening mee moeten houden.

We zijn zeer blij met de manier waarop hondenauto.nl deze klus heeft uitgevoerd en kunnen hun oprecht aanraden! Topkwaliteit!!


Ook wij hebben te maken met de vigerende bepalingen en beperkingen t.g.v. het Corona-virus.

Om het overzichtelijk te houden hebben we dit in een protocol verwoord, welke als PDF-document te vinden is onder het kopje CORONA/COVID-19 PROTOCOL .

We gaan er van uit dat iedere deelnemer zich hiervan op de hoogte stelt.


We mogen weer!!

Yes! Het is (eindelijk) zo ver: door de versoepeling van alle corona-maatregelen mogen we weer in niet al te grote groepen aan de slag. Bij voorkeur (nog) niet in woonkernen en/of winkelcentra, maar we mogen weer! En ook de 1,5 meter-regeling blijft van toepassing, maar met de hond aan een 10 meter lijn zal dat niet zo'n probleem vormen.
Uiteraard wil iedereen meteen weer aan de slag, wat we dus nog ff niet kunnen handelen. We zijn druk doende een aangepaste planning te maken, zodat iedereen ook weer in de gelegenheid gesteld kan worden om met ons te trailen.
Voor deelnemers uit de regio kan dit eventueel ook op een doordeweekse avond!

We blijven in contact!!

Maar het belangrijkste: WE MOGEN WEER!!


FULL STOP T.G.V DE CORONA-CRISIS!

Ten gevolge van het Corona-virus en de daaraan gerelateerde richtlijnen, maatregelen en beperkingen hebben wij moeten besluiten alle trainingen en workshops tot nader bericht op te schorten.
Zodra de omstandigheden het weer toelaten zullen we met een aangepaste planning komen en proberen de draad weer zo snel mogelijk op te pakken.

We rekenen op U begrip.


Dit weekend genoten van de Ondernemersfair Westerveld 2019 te Diever, waar wij ook aanwezig waren.
Veel bekenden gezien, maar vooral veel nieuwe geïnteresseerden gesproken. Gezellige drukte, dus!
Het aantal opgaven voor de kennismakingssessies begin 2020 is groter dan we hadden kunnen dromen!!
Daarnaast veel collega-ondernemers gesproken, een aantal demonstratie-trails kunnen laten zien, verzorgd door Dave, Erika, Paulette, Lian, Aron en Marjolein. We zijn dankbaar voor jullie tomeloze inzet, gezelligheid en support!

Nu aan de slag met de follow-up en een beetje bijkomen van dit evenement.


Hij is klaar!!!!

Met dank aan:

- Textline ReclameCentrum te Zwolle

- OP Media, Owen Poulssen

- Charlie Wessels Fotografie


In het glossy huis-aan-huis magazine "InWesterveld Magazine" van het voorjaar 2018 staat een mooi stuk in over ons bedrijf en tevens enkele leuke nieuwtjes met betrekking tot nieuwe activiteiten.

Met dank aan InWesterveld Magazine